11.00 Cestou svetom za kapustou/Fermentiš
Ochutnávky tradičnej fermentovanej kapusty zo strednej Ameriky, Gruzínska, Číny a Ukrajiny spolu s workshopom, na ktorom si vyrobíme povzbudzujúci kvass.
11.00 - 15.00 Vegánska kapustnica/Makovice
Pre mnohých nie je mäso v kapustnici nevyhnutné. AK to je tak aj u vás, alebo ste len zvedaví, ako taká kapustnica chutí, pozývame na jej vegánsku verziu.
12.00 - 14.00 Ochutnávka kapustových šalátov/Makovice
Kapusta je zelenina s nevyužitým potenciálom. Rýchle a výživné šaláty plné chuti sa z nej totiž dajú pripraviť naozaj jednoducho a lacno. Príďte sa presvedčiť.
15.00 - Výroba hojivej mastičky/Ekotočka
Vyrobíme si hojivú mastičku na škrabance, ranky alebo zádery s Vlaďkou z bezobalovej drogérie Ekotočka.
Celý víkend
Knižný kolotoč, výmena semiačok a rastlín